Monday, April 30, 2012

Pouch Bag #5



Alhamdulillah. Semuanya selamat. Thank you Mom. And Dad too ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, April 23, 2012

Pouch Bag #4



Classmate yang lain semua excited update status. Aku pon excited jugak. Mestilah kan. Hehe. Harap semuanya berjalan dengan lancar and enjoy every single moment together. Itu yang diharapkan. New experience ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, April 10, 2012

Kawan



Hari isnin macam hari paling penat sebab jadual penuh sampai malam. Jadinya kelas yang paling akhir, selalunya akan lemau. Kesian kat lecturer tu dok pom pang pom pang mengajar kat depan, tapi tak sampai half of the class pon yang betul2 fokus. Selalunya, aku lah yang termasuk dalam golongan terpesong jauh.


Tapi, semalam mungkin jadi another memory untuk aku. Mungkin tak akan berlaku lagi. Bukan sebab aku lost dalam kelas tu, tapi sebab kau yang duduk sebelah aku and sebab kau part of my memories. Our precious friendship ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, April 5, 2012

Percubaan pertama.



Mula-mula saya teruja sangat. Terus bersemangat bila partner pon teruja sekali. Bila dah Q panjang, tunggu agak lama, saya jadi nervous. Depan Mr. Ong pula, saya rasa sakit. Tapi sikit je. Saya kan kuat. Lepas jumpe Mr. Ong, saya jumpa Doktor yg cantik tu. Terus cakap dalam hati, dah lah pandai, cantik pulak tu. Kang cakap depan2, dia perasan. Hehe. Sebenarnya dalam hati saya sedih. Bukan sedih sebab dia cantik dari saya, tapi sedih sebab saya disqualified. Betul ni, sedih sangat sampai mata dah berair, tapi cepat2 cover sebab dalam library ramai sangat orang. Lagi pun malu la nak nanges depan partner lagi. Mengada je. Terus pujuk hati and kata, mungkin belum sampai masanya. InsyaAllah lain kali kan ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4